OM OSS


Gabriella Parezanović - legitimerad lärare och förstelärare med 15 års erfarenhet av arbete med gymnasieungdomar. Hon är omtyckt för sitt raka, ärliga, avslappnade och entusiasmerande undervisningssätt. Gabriella är passionerad över att skapa klassrum med högt i tak där alla känner sig trygga.


Erica Hebbe - kurator med vidareutbildning i sexologi. Erica har jobbat som skolkurator i 10 år och med ungas hälsa och utveckling i 15 år. Erica drivs av utveckling av förebyggande insatser i Elevhälsan och ungas rätt till god kunskap kring sexuell hälsa och rättigheter.


Vad som förenar oss är vår gemensamma övertygelse i att undervisningen i "Sexualitet, samtycke och relationer" kan vara så mycket enklare och roligare än vad vi upplever att många har en företställning om. Vi är ivriga på att visa  er hur! Vi drivs av övertygelsen att alla ungdomar har rätt till en bra, allsidig, integrerad och trygg undervisning i detta ämne. Tillsammans har vi många år av erfarenhet och en god uppfattning om vad elever vill ha och behöver. 


Till vardags arbetar vi båda inom Stiftelsen Viktor Rydbergs Skolor i Stockholm. 


Följ oss på @6snacket på Instagram för de senaste uppdateringarna.